Kom igen vårt land och kämpa för CBD olja

Många länder har sett fördelen som finns med CBD olja. Varför har inte vi det?

Det är något jag funderat på under en lång tid och svaret när man funderat klart blir alltid det samma som tidigare. Folk litar inte på CBD olja på grund av allt dom läser på nätet om hur farligt det är. CBD olja är inte farligt och jag blir så trött på att behöva förklara det till folk så jag får väl försöka på nytt en då. Cannabinoider är inte farligt utan hjälper mycket mot hudproblem och smärta. Bara för att prata om några saker.

Alla tror att gräs av cannabinoider bara är till för att skada någon kropp allvarligt. Därför ska jag skapa en sida som heter: ”lär dig vad som är sant.com”. Där ska jag få fram allt som är sant om cannabinoider så folk kan kräva att saker ska ändras när det gäller detta. För jag tänker inte låta folk tro att dom vet när dom inte gör det alls.

Dom som är emot oss om CBD olja i får land

ska aldrig vinna detta så länge jag lever och andas, det lovar jag er. Till er som inte tror mig, kom bara och se själva på just det jag har sagt. Blir det krig om vad som är rätt för CBD olja skulle ni i vårt land få det jobbigt. Bara för det ska vi vinna detta race, så är det bara för cannabinoider och för vårt lands skull. 

CBD olja

Detta kan ta år, dagar eller månader att fixa men jag vill ha ett fritt land med liberala tankar och det ska bara gå att fixa. För Holland tog det bara fyra månader att fixa en positiv ton om cannabinoider. Så jag ska åka dit ta reda på hur fixade det. Det kommer ta ett tag för mig att ta mig till Holland, men det kommer att vara värt det. 

Jag ser mycket fram emot detta. Om två veckor åker flyget  med mig dit och det är helt okej att det tar lång tid att åka.