Elcigg är lättare att använda en vad jag trodde

Idag pratar folk om elcigg mycket mycket mer en tidigare. Jag som börjar bli äldre och har använt tobaksprodukter i en lång tid. Visste så klart inte var det var, utan jag hörde bara ordet el cigg ofta. Detta hörde man över allt så jag tänkte att jag måste kolla upp vad det är. Sagt och gjort gick jag in i en affärer och frågade vad en el cigg var för något.

Mannen i butiken som sålde el ciggen berättade att den består av ett batteri en förångare. Och någon typ av vätska som kallas för e juice. ”Jaha är det så lätt” sa jag till mannen. Funkar det lika bra som cigaretter då jag som har rökt i många år. Ja då sa han till mig, klart att funkar och är bättre för dig. 

Han tog fram en elcigg

som han fyllde med E juice och sedan sa han bara dra in som du gör med en vanlig cigg. Så jag gjorde som han sa att jag skulle göra. Jag drog in och direkt började jag hosta mycket. Och sa han att använda en elcigg tar ett tag att vänja sig vid. Eftersom att det är en helt annan känsla än att röka en vanlig cigg. Jag stod kvar där ett bra tag och försökte och försökte. Och till slut började jag dra in på ett korrekt sätt. Ändå tyckte jag att det kändes bättre. Så jag fick ta med mig en el cigg hem och testa i 2 veckor. Och om jag inte nöjd kunde jag bara komma och lämna tillbaka den till honom.

Så jag gjorde som vi sa jag gick hem och testade på nytt och jäklar vad bra allt kändes. Missförstå mig inte nu, jag var ju jätte glad så klart. Men jag fick bara inte ihop hur något så litet kunde få mig att sluta helt med dåliga tobaksprodukter. Jag som var lika fast i cigaretter och tobaksprodukter som alla andra som jag känner så klart. Men det var jag inte längre och det visar att det går. Så jag sov på saken och sedan dagen därpå gick jag tillbaka till han i butiken. Och sa hur nöjd jag var och hur rätt han hade så jag köpte den och lite mer E juice. 

Tror det var blåbär om jag inte minns fel

Jag skulle dessutom resa mycket snart så allting kändes helt underbart. Jag skulle med barnbarnen till landet och nu visste jag att kunde ta en puff. Eller två utan att dom skulle klaga på mig. Dagarna gick och allt var bara lugnt, plus att el ciggen fungerade utmärkt. Så jag kunde inte klaga på något sätt.

Fram till några dagar senare och jag hade slut på e juice och jag tänkte bara. Hur i helvete ska jag nu lösa detta med el ciggen för det finns ingen vapenbutik här i närheten. Den lilla e juicen som var kvar började bara rinna. Och jag skrek och var förbannad på alla sätt ni kan tänka er. Jävla elcigg tänkte nog jag om jag minns rätt.

Det enda jag kunde göra var att åka tillbaka till han som jag hade köpt el ciggen av. Fy vad jobbig det kändes. Men jag var ju tvingad att göra något, annars visste jag ju att jag skulle vara tillbaka på ruta ett. Och allt detta skulle varit för ingen nytta alls.

Framme vid samma butik

Där han jobbade gick jag in med min e cigg och jag var alldeles kallsvettig och skakade. Han undrade så klart vad som var fel och jag berättade för honom. Om paniken jag hade haft över att el ciggen inte hade funkat alls. Han skrattade bara och först kände jag mig lite illa berörd över att han skrattade åt mig. 

Men sedan berättade han att han hade haft typ samma känsla när han började med sin elcigg. När jag fick höra det kunde inte jag heller sluta skratta. Och vi stod där med var sin el cigg i händerna. Men till slut kunde jag ändå köpa mer e juice till min el cigg. Och sedan åka tillbaka till landet igen och allt kändes bara underbart.