Effekterna av penisförstoring

Det finns flera män som har tänkt på penisförstoring än det finns kvinnor som velat förstora sina bröst. Att vara en välhängd man är lika viktigt som att ha rätt jobb, köra rätt bil. Kroppen och dess delar har gått och blivit en del av den sociala statusen. Verklig penisförstoring blir direkt en del av ditt nya självförtroende. Du kommer att få epitetet ”slangen, falukorven, den välhängde”. Det bästa med att göra en penis förstoring kommer när du träffar tjejer. Du kommer inte att kunna förbereda dig på deras nya sätt att hantera din snopp. En del av dig kommer att bli lite ledsen att du gått och väntat till nu med att göra det det största ingreppet i ditt liv.

 

Mer välhängd mer tjejer

För att få ut det mesta av din situation vet jag flera killar som stolt duschat, gärna en till två veckor efter förstoringen av penisen. Att du ska vänta är mest för att ingreppet och svullnaden ska lägga sig. Du vill inte att någon ska veta vad du har gjort om du inte själv väljer att berätta om din operation. När de andra killarna sett dig kommer de inte att kunna hålla tyst, kort därefter kommer du att ha dina nya smeknamn. Det bästa som kan hända dig nu är att du går på en fest med hela ditt gäng och att ni kör exempelvis jag har aldrig. Nu får ta det lugnt och vara defensiv för då blir det bäst effekt, du frågar ingenting om storlek utan låter din vänner göra jobbet. Styr frågorna genom att trycka dina kompisar åt hållet. Fråga om de någonsin ätit falukorv, osv. Då kommer skämten, det går också att gå på tjejerna och fråga lite om vad de har använt osv. Någon av killarna kommer snart att i förbifarten påpeka, något i stil med. – Klart jag ätit falukorv, men det har väl dumed som har en mellan benen… Det kommer att få tjejerna på tå på direkten, du kommer att inom två till tre frågande att få en mer ingående fråga så gör dig redo att hålla lite på att dricka när den kommer. Gör dig beredd på att du kommer att ha ögonen på dig. Drick men kolla inte upp, när du är klar ser du dem i ögonen och skrattar. Nu har du och din nya stora penis ett harem av tjejer som kommer vilja prova att ha sex med dig.

Potensen sitter i gnistan

Potensmedlet vigrax är din räddning i början när du har förstorat din penis. Det är nänligen så att en av biverkningarna efter operationen är att du kommer att få lite svårt att få upp den. Enklaste sättet är att faktiskt börja äta ett potensmedel, då det ökar blödflödet. Var beredd på att de komemr att rymmas mycket mer blod i din penis och att det kommer att ila och kännas lite konstigt i början. När väl blodflödet ökat är det lätt att bli för sugen. Du kommer att vilja börja långsamt då det kan göra lite ont. Efter ca 4-6 utslösningar börja värken att släppa och du kommer att nå din normala potens igen. Det viktiga är att du äter exempelvis vigrax för at stimulera din potens. För att korta ner den tid du inte kan ha samlag, så hjälper ett potensmedel med att korta tiden om ca 3 veckor.

Du, penisen och potensen

Fortsätter du att äta vigrax tillsammans med att på ett snyggt sätt göra det klart för alla tjejer att fu har förstorat din penis så kommer ditt sexliv att anta nya höjder. Det kommer att sprida sig som ringar på vattnet och du kommer att få inbjudningar och förfrågningar du aldrig förut fick, inte sällan sent på fredag och lördagskvällar. Se bara till att ha lite potenspiller och vigrax redo utifall att din gnista just då skulle falna. Nu går det att sammanfatta det som att du har vänt upp och ner på ditt liv på ett väldigt neklet sätt och det resultat du kommer att få kommer vara helt värt det du gör nu.